Onderzoek tevredenheid woonomgeving

Wij willen graag weten hoe tevreden de inwoners van de gemeente Giessenlanden zijn over hun directe woonomgeving. Daarom vragen wij inwoners mee te doen aan het tevredenheidsonderzoek woonomgeving.

De resultaten van dit onderzoek maken ons duidelijk of we met onze investeringen en activiteiten de gewenste effecten behalen. De resultaten dragen ook bij aan beleidsontwikkeling en aan het maken van keuzes voor activiteiten en investeringen. We verwachten in februari 2018 de uitkomsten bekend te kunnen maken.

Door het onderzoek periodiek te herhalen krijgen we een goed beeld van de ontwikkeling van de leefbaarheid in de kernen van Giessenlanden door de jaren heen.
De gemeente voert dit onderzoek samen met KleurrijkWonen uit. KleurrijkWonen heeft de uitnodiging naar een steekproefgroep van haar huurders gestuurd, de gemeente naar een steekproefgroep van woningeigenaren en particuliere huurders.

U kunt de vragenlijst tot 30 november aanstaande invullen.

U kunt de vragenlijst starten door hier te klikken. Wilt u liever de vragenlijst op papier invullen? Neem dan telefonisch contact op via 0183-583838.
Hartelijk dank voor uw medewerking!