Een vergunning in een flits, kom ik in aanmerking?

Binnen de gemeente Giessenlanden is het mogelijk om een flitsomgevingsvergunning aan te vragen. U heeft dan binnen vijf werkdagen een vergunning in huis. Hier zijn wel voorwaarden en regels aan verbonden. Wilt u weten of uw vergunningsaanvraag in aanmerking komt om te flitsen? Vul dan onderstaand schema in. Op de achterkant ziet u vervolgens welke stappen u hiervoor moet doorlopen.

Let op: Alleen een door de gemeente goedgekeurde architect kan een flitsvergunning aanvragen. U moet dus altijd een van deze architecten inschakelen voor de aanvraag.

Heeft de aanvraag betrekking op een woning met de bestemming wonen of woongebied? Heeft de aanvraag betrekking op een monument of een pand gelegen in het beschermd dorpsgezicht Noordeloos? Is de architect goedgekeurd door de gemeente Giessenlanden? Dankunt een flitsomgevingsvergunning aanvragen.