Meldpunt openbare ruimte

U heeft als inwoner van Giessenlanden als geen ander een goede kijk op uw straat of uw buurt. Hoe eerder u ons een onwenselijke situatie in de openbare ruimte doorgeeft, hoe beter. U kunt in het formulier onderaan deze pagina terecht met uw meldingen rond verkeer, groen, wegen, openbare gebouwen, speeltoestellen, riolering, etc. Telefonisch melden kan tijdens kantooruren via (0183) 58 39 05. Ook kunt u een melding plaatsen met de Giessenlanden App, het voordeel is dat u meteen een foto van de situatie mee kunt sturen.

Voor calamiteiten buiten kantooruren (zoals gevaarlijke situaties, verstopte riolering etc.) kunt u de Alarmcentrale bellen. Dit telefoonnummer is (040) 2895840.

Kapotte lichtmast melden via de website van Bureau OVL

Is er bij u in de buurt een lichtmast defect, dan vragen wij u dit zo snel mogelijk te melden. Geef de storing door via de website van Bureau OVL. Deze organisatie beheert de openbare verlichting.

Milieuoverlast

Hebt u klachten over geluid, geur, stof, mogelijke bodemverontreiniging of andere milieuoverlast die veroorzaakt wordt door bedrijven? Dan kunt u dat melden via de Milieutelefoon van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid. De Milieutelefoon (0888 333 555) is dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week. Meer info

Velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

Melder
Locatie van de melding (indien relevant)