Bestuursleden gezocht voor onze nieuwe welzijnsstichting

Dit item is verlopen op 07-04-2018.

Gemeente Molenwaard en gemeente Giessenlanden zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken voorzitter, secretaris, penningmeester en algemeen bestuurslid (op onbezoldigde basis).

De gemeenten Giessenlanden en Molenwaard gaan op 1 januari 2019 samen verder als gemeente Molenlanden. Een innovatieve plattelandsgemeente met 20 kernen, gelegen in een prachtig gebied. Daarbij past een innovatieve welzijnsstichting ter ondersteuning en verbreding van het bestaande welzijnswerk, waarbij de gemeente Molenlanden opdrachtgever is.

Als bestuurslid vergader je eenmaal per kwartaal en waar nodig is er nauw contact met de projectcoördinator. Je controleert of de doelen van de welzijnsstichting op een goede manier worden nagestreefd.

DIT BEN JIJ:
Een enthousiast persoon die graag door deze bestuursfunctie een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van het welzijnsbeleid in de gemeente Molenlanden, waardoor we mensen helpen mee te doen in de maatschappij.

Via deze link bekijk je de functieprofielen bestuursleden welzijnsstichting.