Bijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Dit item is verlopen op 15-02-2018.

In gemeente Giessenlanden wonen veel mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) als gevolg van bijvoorbeeld een herseninfarct, hartstilstand, hersenvliesontsteking, trauma of hersentumor. In de directe omgeving zijn er weinig activiteiten voor hen. Daarom neemt Lies Bonsang, zelf getroffen door NAH, het initiatief daar iets aan te veranderen.

Om een goed beeld te krijgen van de vragen van mensen met NAH en hun omgeving, organiseert de gemeente samen met Lies Bonsang van Stichting Hersenletsel en MEE Plus een bijeenkomst waar u kunt vertellen wat u graag zou willen. Wilt u andere getroffenen of hun familieleden ontmoeten? Heeft u behoefte aan kennis over NAH? Of misschien heeft u meer aan geschikte dagbesteding, mogelijkheden om te werken of vervangende zorg.

De bijeenkomst vormt de basis van de plannen voor de komende jaren. Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel uw mening laten weten? Stuurt u dan een mail of bel. We plannen graag een persoonlijk gesprek met u.

De bijeenkomst is op woensdag 14 februari van 19:00 – 21:30 uur. Locatie De Zes Molens, De zes molens 2 in Hoornaar.

Tijdens de bijeenkomst gaan we na een gezamenlijke opening uiteen in kleine groepjes. Mensen met NAH, hun familieleden, belangstellenden en professionals zijn van harte welkom.

In verband met de planning heeft het de voorkeur dat u zich aanmeldt. Graag vóór 7 februari aanmelden. Dat kan bij hersenletselzhz@gmail.com of via 06-15091924 (Lies Bonsang).