Nieuwe gemeentesecretaris Giessenlanden

De heer Boudewijn Marinussen wordt de nieuwe (interim) gemeentesecretaris van de gemeente Giessenlanden. Hij treedt in dienst per 1 september en neemt dan de taken over van Marko Does, die vanaf 10 juli aan de slag gaat in de gemeente Strijen.

Boudewijn Marinussen is tot 1 september nog actief als gemeentesecretaris in de gemeente Hof van Twente, waar hij de laatste 2 jaar heeft gewerkt. Daarvoor was hij werkzaam in diverse grotere en kleinere organisaties waaronder de gemeente Schiedam en Goeree-Overflakkee.

Tijdens zijn loopbaan heeft hij herindelingen in verschillende fases van nabij meegemaakt. Het college van b en w verwacht dat hij mede door die ervaring een waardevolle bijdrage kan leveren aan de herindeling tussen de gemeenten Molenwaard en Giessenlanden.