Ondertekening overeenkomsten MFC Noorderhuis

​Op 10 april jl. heeft wethouder Elisabeth van Leeuwen-Klink namens de gemeente Giessenlanden het contract getekend met Bouwonderneming BMV uit Veldhoven. Na een openbare nationale aanbestedingsprocedure is deze bouwonderneming als beste uit de bus gekomen om het MFC Noorderhuis te realiseren.

De gemeente Giessenlanden heeft daarnaast ook de samenwerking met de Stichting Dorpshuis Noordeloos en de Vereniging tot Instandhouding en Stichting scholen met de Bijbel Noordeloos geformaliseerd. In nauwe samenwerking met deze partijen zijn de plannen voor het multifunctionele Noorderhuis ontwikkeld.

De langdurige en intensieve inzet van diverse vrijwilligers uit het dorp Noordeloos is en blijft een hele belangrijke succesfactor bij dit project. In de tweede helft van 2018 kan het MFC Noorderhuis in gebruik worden genomen.