Welke naam past het beste bij onze nieuwe gemeente?

Stemmen kan van vrijdag 8 t/m maandag 18 september

Voor de zomer ontvingen de gemeente Giessenlanden en Molenwaard veel inzendingen voor de naam van de nieuwe gemeente. De naamgevingscommissie selecteerde drie namen.

• De Waard
  • Groene Waard
  • Molenlanden

Nu is het tijd om te stemmen! Alle inwoners vanaf 12 jaar kunnen meedoen en krijgen een kaart met een persoonlijke code waarmee zij hun stem kunnen uitbrengen. Stemmen kan vanaf vrijdag 8 september online of met de antwoordkaart die vrijdag op de mat valt. Ga om te stemmen naar www.opwegnaaralblasserwaard.nl

Hier is ook meer informatie te vinden over het vervolgproces en de keuze van de naamgevingscommissie. Op maandagavond 25 september aanstaande wordt de naam voor de nieuwe gemeente bekend gemaakt.

Geen stemkaart ontvangen?
Inwoners van 12 jaar en ouder die geen stemkaart hebben ontvangen, kunnen een e-mail sturen naar communicatie@giessenlanden.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 0183 58 38 38. Wij zorgen ervoor dat u dan zo snel mogelijk alsnog een persoonlijke code ontvangt waarmee u kunt stemmen.